Anderlecht en BNP Paribas verlengen samenwerking

DINSDAG, 15 DECEMBER 2009, 18:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op een persconferentie heeft RSC Anderlecht aangekondigd dat BNP Paribas-Fortis ook de volgende vier jaar de club blijft sponsoren. "Dit is een grote dag voor Anderlecht", glunderde voorzitter Roger Vanden Stock.


"Deze nieuwe overeenkomst is een verzekering voor de toekomst. Deze bank staat al 28 jaar op onze truitje. Wie kan dat nog zeggen?", aldus Vanden Stock. In het verleden sponsorde BNP Paribas onder de naam van voorganger Generale Bank en Fortis.

"Over bedragen lossen we niets, maar we zijn tevreden. De onderhandelingen zijn fair verlopen, maar de crisis kwam wel ongelegen. Zou de bank nog wel geld hebben om ons te steunen, vroegen we ons af? Maar BNP Paribas-Fortis veegde alle twijfels snel van tafel", zo noteerde Sporza.

Ook bij BNP Paribas zijn ze tevreden met het akkoord. "Deze nieuwe verbintenis duidt op vertrouwen en loyauteit van beide partijen", klonk het uit de mond van Peter Vandekerckhove, de CEO van Fortis België.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.