Selectie Anderlecht - Westerlo

DONDERDAG, 10 DECEMBER 2009, 16:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de training van donderdag heeft Ariël Jacobs zijn selectie bekend gemaakt voor de wedstrijd van vrijdag tegen Westerlo. Lucas Biglia is er door schorsing niet bij. Boussoufa en Saré zijn nog twijfelachtig met een blessure.


Uit een echografie is gebleken dat Bakary Sare kampt met overbelasting van de adductoren. Hij verliet gisteren de training en ook vandaag verscheen hij niet op het oefenveld. Ook zijn ploegmaat Mbark Boussoufa trainde vandaag niet mee. Hij kwam ziek aan op de club en werd meteen weer naar huis gestuurd. Het blijft afwachten of beide morgen kunnen spelen.

Lucas Biglia pakte vorig weekend zijn vijfde gele kaart en moet vanuit de tribune toekijken. Mogelijk krijgt Cheikhou Kouyate zijn kans. "Cheikhou heeft misschien wat minder gespeeld dan begin dit seizoen werd verwacht, maar hij heeft ook veel pech gehad dat hij werd afgeremd door blessures", vertelde Jacobs over zijn Senegalees op de persconferentie.

Verder valt op dat Cristophe Diandy weer een plaatsje krijgt in de selectie. Net als Nicolas Frutos.

De selectie: Bernárdez, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Diandy, Frutos, Gillet, Juhasz, Kouyate, Kruiswijk, Legear, Lukaku, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez en Van Damme.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.