De Sutter: "Ik ben gegroeid op voetbalvlak"

DONDERDAG, 10 DECEMBER 2009, 13:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nog even en Tom De Sutter speelt één jaar voor Anderlecht. Hoewel hij momenteel geregeld op de bank zit, is hij toch tevreden. "Ik heb al veel zaken geleerd, op het veld, maar ook ernaast", zo zegt hij.


"Ik denk dat ik in vergelijking met een jaar geleden een andere aanvaller ben geworden", vertelt De Sutter in LDH. "Bij Cercle zette men veel op een snelle offensieve omschakeling, hier moeten we meer zelf het spel maken."

"Ik scoorde vorig seizoen makkelijker, maar ik weet dat ik nooit een aanvaller zal zijn die meedoet voor de titel topschutter van de competitie. Het is geen obsessie van me, ook al blijf ik vaak na op training om op afwerking te werken."
<lt;br>De laatste weken moet De Sutter geregeld Romelu Lukaku laten voorgaan in de basiself. "Dat stoort me niet, Romelu heeft enorm veel kwaliteiten", aldus De Sutter. "Hij toonde zich de laatste weken al verschillende keren belangrijk. Ik denk dat hij misschien ook wel een beetje minder afhankelijk is van voorzetten of assists dan ik."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.