Anderlecht-doelwit Taylor zat aan de cocaïne

WOENSDAG, 9 DECEMBER 2009, 13:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Paul Taylor, de 22-jarige Brit die Anderlecht wil aantrekken, werd vorig jaar bij zijn Engelse club Chester City betrapt op cocaïne. Hij werd toen voor zes maanden geschorst. Montegnée gaf hem in België een nieuwe kans.


Bij de Engelse vierdeklasser Chester City hadden ze het niet makkelijk met Taylor. "Onhandelbaar en zonder discipline", zo klonk het in het verleden bij de club. Uiteindelijk werd hij er ontslagen omdat hij drie keer de bus had gemist.

Uiteindelijk belandde hij bij de Luikse eersteprovincialer Montegnée. Daar zijn ze wel erg tevreden over de spits. "We weten wat er in Engeland gebeurd is, maar dat is het verleden. Hij miste dit seizoen nog geen enkele training", zegt Daniel Boccar van Montegnée. "Hij houdt van het leven en misschien is hij nu volwassen geworden. Maar hij is echt ontzettend sterk en snel, met de bal aan de voet is hij niet af te stoppen."

Anderlecht communiceert niet over de transfer van Taylor tot dat de onderhandelingen afgerond zijn.

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.