Deschacht: "Het was een perfect doelpunt"

DONDERDAG, 3 DECEMBER 2009, 13:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Aanvoerder Olivier Deschacht had het moeilijk met het verlies tegen Zagreb. "We waren de betere ploeg. Alleen hebben we dat niet kunnen bewijzen in de doelpunten", zo stelt hij. "Dat is heel erg jammer."


"We geven één kans weg en die wordt door Dinamo Zagreb afgemaakt aan honderd procent", vertelt Deschacht in Het Nieuwsblad. "Zelf hadden we ook drie erg goede mogelijkheden. Daar had er ook één van in doel moeten gaan."

Bij het tegendoelpunt kon Deschacht niet beletten dat de voorzet getrapt werd. "Ik kon er echt niets aan doen. Voor doel stonden er ook nog drie verdedigers. Maar ook zij konden er niets aan doen. Het was gewoon een perfect doelpunt."

Ondanks de nederlaag blijft Anderlecht tweede in de poule, maar om zeker te zijn van kwalificatie moet binnen twee weken gelijk gespeeld worden bij Ajax. "Het wordt moeilijk, maar het is zeker nog niet gedaan", aldus Deschacht, die niet gelooft dat de twee ploegen het op een akkoordje zullen gooien. "Ajax gaat het spel niet meespelen. Wij gaan naar Amsterdam om te winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.