Van Holsbeeck: "Lukaku vertrekt niet"

DINSDAG, 1 DECEMBER 2009, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl steeds meer Europese topclubs Romelu Lukaku volgen, heeft Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck nog eens gezegd dat de jonge spits bij Anderlecht blijft. "Lukaku vertrekt volgende zomer niet", zegt hij stellig.


"We hebben goeie afspraken gemaakt met de mama en de papa van Romelu", zegt Van Holsbeeck in HLN. "We hebben hetzelfde doel voor ogen. We willen hem de beste opleiding geven en hem op het juiste moment een nieuwe stap laten zetten."

De grote budgetten waarover de topclubs beschikken, schrikt Van Holsbeeck niet af. "Geld is niet het belangrijkste. Misschien wel voor cowboys, maar de ouders van Romelu zijn correct en willen samen met ons een carrièreplanning uitwerken."

Dat dit geen loze woorden zijn, bewijst Van Holsbeeck door nog eens terug te komen op de interesse van Chelsea vorig jaar. "Ze hebben ze al de mogelijkheid gehad om veel geld te krijgen, maar hij tekende een eerste profcontract bij Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.