Van Holsbeeck: "Ook Reynaldo en Renan verhuren"

MAANDAG, 30 NOVEMBER 2009, 16:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck reageert verheugd op de goede prestaties van Iakovenko bij Westerlo. "Hem uitlenen was een uitstekende beslissing", zegt hij. In de toekomst wil Anderlecht vaker jongeren elders ervaring laten opdoen.


"Iakovenko doet speelminuten op en leert regelmaat in zijn prestaties leggen", aldus Van Holsbeeck. "We hebben hem zeker niet afgeschreven. Hij heeft een actie en kan scoren, dat zijn belangrijke kwaliteiten."

De Anderlecht-manager wil in de toekomst vaker jongeren uitlenen om speelkansen te krijgen op het hoogste niveau. "In dat uitleenseizoen moeten ze bewijzen dat ze ons niveau waard zijn", legt Van Holsbeeck uit. "Concreet denken wij in januari aan het uitlenen van de Brazilianen Reynaldo en Renan."

Twee seizoenen geleden verhuurde Anderlecht Roland Lamah en Cheick Tioté aan Roda JC. Beide spelers werden na dat seizoen voor veel geld verkocht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.