Losada: "Bij Heerenveen ben ik belangrijk"

WOENSDAG, 25 NOVEMBER 2009, 18:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een jaartje bankzitten bij Anderlecht heeft Hernan Losada het voetbalplezier teruggevonden bij Heerenveen, dat hem huurt voor één seizoen. La Dernière Heure zocht hem op. "Ik voel me als een vis in het water in Nederland."


"Zowel onder Trond Sollied als onder zijn opvolger Jan de Jonge ben ik steeds titularis", zo vertelt Losada. "In het kampioenschap staan we 13de, maar dat is onder onze echte waarde. Het voetbal is in Nederland veel meer open en aangezien ik een offensieve speler ben ..."

In het huurcontract is ook een optie tot aankoop opgenomen. Wil Losada ook na dit seizoen bij Heerenveen blijven? "Het is moeilijk om te zeggen, er volgen nog zoveel maanden. Maar het klopt dat ik me belangrijk voel en dat de club me belangrijk maakt."

Anderlecht is hij alvast niet vergeten. "Ik heb de match tegen Germinal Beerschot gezien en ik volg samenvattingen van de matchen via Belgische zenders. Ik heb ook nog contact met verschillende spelers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.