Selectie Anderlecht - Roeselare

VRIJDAG, 20 NOVEMBER 2009, 17:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de vrijdagtraining heeft Ariël Jacobs 21 namen bekend gemaakt voor de wedstrijd van morgen tegen Roeselare. Na een weekend zonder competitievoetbal verdedigt paarswit morgen in eigen huis zijn leidersplaats.


In zijn selectie heeft Jacobs ook een plaatsje voor Cristophe Diandy, die deze week zijn vader verloor. "Het gaat redelijk met Cristophe", zo vertelde Jacobs op de persconferentie. "We proberen hem zo goed mogelijk op te vangen, maar het spreekt voor zich dat het verliezen van een familielid heel zwaar is."

Victor Bernardez, die in de Hondurese pers zijn toekomst bij Anderlecht in vraag stelde, is er niet bij. Hij keerde pas vandaag terug uit zijn thuisland na twee interlands. Ook Frutos, die opnieuw geblesseerd is, zit niet in de kern.

Tijdens de persbabbel had Jacobs het ook over het drukke programma dat Anderlecht nog wacht. "Aangezien we nog competitief zijn op drie fronten krijgen we de komende weken heel wat wedstrijden voorgeschoteld. Er zijn nog 40 dagen tot 30 december en we hebben nog tien matchen te gaan. Een zware periode dus."

De selectie: Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, De Sutter, Deschacht, Diandy, Kanu, Gillet, Juhasz, Kouyate, Kruiswijk, Legear, Lukaku, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez en Van Damme.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.