Bernardez stuurt aan op verhuur

VRIJDAG, 20 NOVEMBER 2009, 14:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Victor Bernardez twijfelt over zijn toekomst bij Anderlecht. In de Hondurese pers zegt Bernardez dat hij te weinig speelt. Daardoor vreest hij zijn plaats bij de nationale ploeg kwijt te spelen en het WK in Zuid-Afrika te missen.


"Ik moet absoluut kunnen spelen bij mijn club", zo las ook Het Nieuwsblad. "Jammer genoeg heb ik tot nu toe nog niet te veel kansen gekregen. En als die er wel waren, viel ik nog geblesseerd uit ook."

"Ik ga de voorzitter van Anderlecht toch eens vragen of er geen mogelijkheid is om me tijdens de winterstop uit te lenen. Ik kan natuurlijk ook altijd terugkeren naar Motagua", zo zegt Bernardez.

Een jaar geleden was hij nog basisspeler bij de nationale elf van Honduras. Door zijn rol als bankzitter bij Anderlecht is hij deze nu kwijt. "Ik wil het niet zo ver laten komen dat ik ook nog eens mijn selectie voor het WK in Zuid-Afrika verlies."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.