Frutos vreest voor einde carrière

DONDERDAG, 19 NOVEMBER 2009, 09:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos is opnieuw geblesseerd. Het Nieuwsblad weet dat de Argentijn al drie weken kampt met pijn aan de hiel. De speler zelf is ten einde raad en volgens insiders zou hij denken aan stoppen met voetballen.


De blessure waar Frutos nu mee sukkelt is dezelfde als deze die hem dit jaar al vijf maanden aan de kant hield. De spits heeft pijn als hij stapt of traint en ook tijdens zijn invalbeurten tegen Timisoara en Lokeren ondervond hij hinder.

Dit betekent een nieuwe opdoffer voor de spits, die sinds zijn komt naar Anderlecht van de ene blessure in de andere sukkelt. Voor het eerst zou hij spreken over het beëindigen van zijn carrière. Andere opties zijn de pijn verbijten en zijn contract uitdienen of terugkeren naar Argentinië. Dat laatste idee zegt Frutos alvast niet veel, omdat hij dit niet correct zou vinden tegenover Anderlecht.

Niet alleen fysiek, maar ook mentaal zit de Argentijn in een serieuze dip. De kritieken in de pers deden hem pijn en ook het feit dat hij geen normaal beroeps- en familieleven kon leiden, duwden hem naar beneden. In Argentinië zocht hij deze zomer na zijn achillespees-operatie al een psycholoog op.

Bij Anderlecht kennen ze de problemen, maar men wil deze binnenskamers houden. Daarom dat de club enkel meldt dat Frutos sukkelt met een blessure aan de heupbuiger.

Frutos en Anderlecht leggen nu opnieuw alle hoop in de Argentijnse dokter Juan Mendoza. Al is de vraag of hij de spits nog kan helpen om ooit nog (pijnvrij) te voetballen.

Bron: Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.