Lukaku: "Ik heb tijd nodig voor volgende stap"

MAANDAG, 16 NOVEMBER 2009, 13:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl steeds meer mensen roepen om Romelu Lukaku bij de Rode Duivels op te nemen, houdt de spits zelf de boot nog wat af. "De Duivels zijn nóg een stap hoger. Ik denk dat ik nog wat tijd nodig heb om die stap te zetten."


Vrijdag speelde de 16-jarige Lukaku met de nationale beloften tegen Oekraïne. De spits scoorde niet en België verloor met 0-2. "Het niveau lag toch een pak hoger dan in de Jupiler League", zegt hij hierover in LDH.

Ook Europees kon Lukaku nog niet scoren. "Ik merk dat het op internationaal niveau toch iets sneller gaat. In de match met Anderlecht tegen Timisoara had ik het ook moeilijker."

De échte Rode Duivels zijn nog een stap hoger en Lukaku wil opletten zich niet te forceren. "Ik denk dat ik nog wat tijd nodig heb om die stap te zetten. Maar goed, als de bondscoach mij er volgend jaar bijhaalt, zal ik het maximum geven." De volgende interland is voorzien voor maart.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.