Vriendin houdt Legaer op het juiste pad

DONDERDAG, 12 NOVEMBER 2009, 13:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor het eerst sinds zijn auto-ongeluk eind mei sprak Jonathan Legaer weer met de pers. De jonge speler zegt geleerd te hebben uit zijn fouten. "Ik heb mijn leven veranderd. Met dank aan mijn vriendin en Herman Van Holsbeeck."


Na de verloren testduels tegen Standard dacht Jonathan Legaer eind mei zijn ontgoocheling te verwerken in de Carré. Op weg naar huis reed hij met zijn BMW tegen een huis. "Ik heb inderdaad een fout gemaakt, maar er zijn toch geen doden gevallen?", zo zegt Legaer nu in Het Nieuwsblad.

"Toch bleven de kranten maar over mij schrijven. Ik voelde me een crimineel. In sommige media werd ik zwaarder aangepakt dan de gek die baby's doodgeschoten heeft in die kindercrèche. Bovendien gaf elke krant een andere versie van de feiten. De ene krant schreef dat het om vier uur 's ochtends was gebeurd, de andere schreef dat ik gedronken had,... Het politieonderzoek wees trouwens uit dat dit niet zo was."

Na het ongeval werd Legaer hard toegesproken door Anderlecht-manager Van Holsbeeck. "Hij sprak me toe zoals een vader zijn zoon toespreekt. Hij liet me inzien dat ik professioneler moest gaan leven als ik het echt wilde maken als profvoetballer. Toen heb ik in mijn hoofd echt de knop omgedraaid. Sinds mijn ongeval leef ik als een echte prof."

Ook zijn vriendin Lorraine heeft een goede invloed op het gedrag van de 22-jarige flankspeler. "Bij haar kom ik tot rust. Vroeger kon ik moeilijk alleen zijn, ik moest mensen rond mij heen hebben. Het is niet gemakkelijk, maar ze legt mij aan banden. Zo wil ik bijvoorbeeld graag nieuwe tatoeages, maar ik mag niet van haar."."

Het volledige interview kunt u hier lezen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.