Chatelle volgde RSCA - Timisoara in kleedkamer

ZATERDAG, 7 NOVEMBER 2009, 12:18 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Chatelle raakt tegenwoordig nog maar moeilijk in de ploeg, iets wat hij donderdag tegen Timisoara ervoer. Toen viel hij zelfs naast de selectie en moest hij de wedstrijd vanuit de tribune volgen.


"Wat donderdag gebeurde, was een klap voor mij", zei Chatelle gisteren. "Ik warmde mij op met de anderen, maar twee minuten voor de aftrap kreeg ik te horen dat ik naar de tribune moest. Dat kwam zo hard aan dat ik niet eens buiten ben geweest. Ik heb in de kleedkamer naar de match gekeken. Na de wedstrijd ben ik naar coach Ariël Jacobs gestapt. Maar het hielp mij geen stap vooruit."

"Maar ik vind dat je altijd waardig moet blijven. Dat ik te braaf ben? Neen, ik ben zo opgevoed en dat is mijn karakter. Misschien ben ik atypisch voor het voetbalwereldje en krijg ik het net daardoor moeilijk. Maar het is wel een vreemd gevoel: hoe meer respect je toont, hoe minder je er terugkrijgt."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.