Selectie: Racing Genk - Anderlecht

VRIJDAG, 6 NOVEMBER 2009, 13:43 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Na de 3-1 overwinning tegen Timisoara gaat alle aandacht vanaf vandaag weer uit naar de competitie. Zondag neemt Anderlecht het in de Cristal Arena op tegen Racing Genk. Ariël Jacobs selecteerde 21 spelers.


Roland Juhasz kreeg gisteren een trap op het scheenbeen en sukkelt met een contusie. De verdediger is lichtjes twijfelachtig en hield het vandaag bij lopen. Van Damme zit weer in de selectie na zijn Europese schorsing. Bernárdez, Chatelle, Reynaldo, Bruzzese en Diandy spelen straks met de beloften tegen Genk.

Genk kende een moeilijke periode, maar lijkt na zeges tegen Lokeren en Cercle Brugge weer op de goede weg. "Momenteel zitten ze in een positieve spiraal, zeker qua punten", weet Jacobs. "Twee à drie keer winnen geeft bij een club als Genk opnieuw wat ademruimte. Alles lijkt stilaan in de plooi te vallen. Zij zullen nu verder bouwen op de voorbije weken, wij zullen zondag vooral op onze hoede moeten zijn."

Selectie: Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Chatelle, Cordier, De Sutter, Deschacht, Frutos, Gillet, Juhasz, Kanu, Kouyate, Kruiswijk, Legear, Lukaku, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Suarez, Van Damme



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.