Meer reacties na Anderlecht - Timisoara

VRIJDAG, 6 NOVEMBER 2009, 00:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez was zichtbaar tevreden na de zege tegen Timisoara. "Natuurlijk ben ik heel blij", aldus de Argentijnse spits op de officiële website. "We hebben gewonnen én ik heb gescoord."


"Het was ook wel penalty want net toen ik wilde trappen, voelde ik een duw in de rug", vertelt Matias Suarez. "In de tweede helft kregen we het een beetje moeilijk, maar dat is ergens ook normaal. Voor hen was het de laatset kans om nog een kans te maken om na de winter nog Europees te spelen. Ze hebben zich meer dan 100% gegeven."

Lucas Biglia beseft het belang van de behaalde drie punten heel goed. "De drie punten vanavond zijn het belangrijkste om te onthouden", aldus de Argentijn. "Deze zege staat bijna gelijk aan de kwalificatie. Er volgen nog twee matchen en die willen we ook winnen. We willen altijd winnen als we op het veld komen en dus gaan we voor die eerste plaats."

Romelu Lukaku was na de match zeer tevreden over zijn ploegmaats. "Ik vind dat we collectief een goeie prestatie neergezet hebben", aldus Lukaku. "We scoorden de 1-0 op een goed moment, maar we incasseren in de tweede helft al heel snel een doelpunt. Dat was een harde slag, maar ik vind dat we mentaal gezien heel goed reageerden. Ik ben blij over de collectieve prestatie van de ploeg. We moeten nu op deze weg verder gaan."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.