Boussoufa: "Nu verder doen zoals we bezig zijn"

VRIJDAG, 6 NOVEMBER 2009, 00:29 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

"We zijn nog niet helemaal zeker van de kwalificatie, maar toch bijna", zegt Mbark Boussoufa op de officiële website van Anderlecht. "Het belangrijkste van vandaag is dat we de drie punten pakken."


"We speelden vanavond een goeie eerste helft, maar de kansen waren wel schaars", weet de Marokkaan. "Ik vind wel dat we terecht 1-0 voor komen. Na de rust hadden we het even moeilijk, maar dat hadden we vooral aan onszelf te danken. We lieten ze wat komen en zij zetten wat druk. Gelukkig valt de 2-1 dan en later nog de 3-1."

Boussoufa scoorde de 500ste Europese goal voor Anderlecht. "Op het moment dat ik scoorde, wist ik niet meer dat het de 500ste was, maar ik had het vooraf wel in de krant gelezen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Nu moeten gewoon verder doen zoals we bezig zijn. Het is een heel jonge groep, maar we zijn op de goeie weg. Ik kijk al uit naar de twee laatste wedstrijden van de poulefase."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.