Verschueren erelid van voetbalbond

WOENSDAG, 4 NOVEMBER 2009, 07:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Oud-manager Michel Verschueren is benoemd tot erelid van de KBVB. Dat meldt Anderlecht op zijn website. "Het doet deugd als je beloond wordt na vijftig jaar toewijding aan het Belgische voetbal", reageert Verschueren.


"Ik ben verheugd dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan de rijke geschiedenis van paars-wit", zo vertelt Verschueren. Mister Michel is op Anderlecht de man achter vele succesvolle transfers, maar ook achter het Constant Vanden Stockstadion. Hij introduceerde toen de loges en business-seats in het voetbal.

"Zonder RSCA was dit nooit mogelijk geweest. Ik wil dan ook op mijn beurt hulde brengen aan mijn naasten, de familie Vanden Stock die mij altijd gesteund heeft, mijn opvolger Herman Van Holsbeeck die mijn werk uitstekend voortzet, alle medewerkers van de club, de spelers en de supporters zonder wie ik dit nooit had kunnen verwezenlijken"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.