Proto: "Lyon was een belangrijke les"

MAANDAG, 2 NOVEMBER 2009, 10:26 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Silvio Proto speelde een puike partij tegen Lokeren en moest enkele keren gepast tussenkomen. "Het was een moeilijke wedstrijd en we misten de geschorste Boussoufa ook wel wat", aldus de goalie.


"Ik heb het maximum gegeven en het doet natuurlijk deugd dat we de nul hebben gehouden. We hadden het niet gemakkelijk, maar we scoren toch opnieuw twee keer. We kwamen misschien wat onverdiend op voorsprong maar dat is voetbal. Dat het nu 2-0 of 2-1 is geworden, het belangrijkste zijn de drie punten."

Proto is nu al drie competitiewedstrijden op rij ongeslagen. "Lyon was een belangrijke les voor mij. Het bewijst dat niets zomaar verwezenlijkt is. Ik speelde nochtans een goed seizoensbegin. Het heeft misschien mijn voetjes op de grond gezet. Ik moet blijven werken."

Over de contractverlenging van Jacobs wou Proto nog dit kwijt: "Dat is goed, dat zorgt voor stabiliteit in de ploeg en de club. Je mag niet vergeten dat hij me heeft gelanceerd in eerste klasse."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.