Spelersreacties na zege tegen Lokeren

ZONDAG, 1 NOVEMBER 2009, 01:13 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het geleverde spel tegen Lokeren gisteren was zeer mager, maar de Anderlechtspelers onthouden vooral de drie punten. Dat blijkt uit enkele reacties die rsca.be verzamelde na de wedstrijd.


Kanu: "De ploeg draaide niet zoals het zou moeten. We begrepen elkaar niet goed op het veld. Gelukkig viel die eerste goal nog voor de rust, dan waren we toch wat geruster in de tweede helft. Iedereen was wat minder vandaag vond ik, maar we moeten onthouden dat we de nul hielden en daarnaast ook de drie punten pakten."

Jelle Van Damme: "Vorig jaar verloren we hier drie punten en dat zit toch nog wat in je gedachten. We pakken hier vanavond belangrijke punten. We proberen normaal gezien altijd scherp te beginnen in eigen huis, maar dat lukte vanavond niet zo goed. Misschien misten we Boussoufa wel. Als je moet kiezen tussen een wedstrijd met of zonder ‘Bous’, dan weten we het wel."

Silvio Proto: "Ik heb het maximum gegeven en het doet dan natuurlijk wel deugd om de nul te kunnen houden. Maar het allerbelangrijkste zijn de drie punten natuurlijk. We hadden het niet echt makkelijk vandaag, maar we scoren toch opnieuw twee keer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.