Jacobs: "Deze groep droomt van een stap hogerop"

DINSDAG, 18 AUGUSTUS 2009, 23:51 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs kijkt met vertrouwen uit naar de confrontatie met Lyon. "De voorbije matchen hebben mij gerustgesteld", zegt Jacobs aan Sporza. "In elke match, behalve in Sivasspor, stonden we er."


"We zijn gewapend om Lyon te trotseren. Zij moeten maar bewijzen dat ze sterker zijn. Er is geen gevaar dat mijn spelers gaan zweven. Er zal geen Anderlecht-speler op het veld komen die niet gemotiveerd of geconctreerd is. Ik moet mijn spelers niet extra motiveren. Ik pak dit aan als een gewone wedstrijd."

"Lyon dwingt door zijn palmares van de voorbije jaren respect af. Maar vanaf 20.45u wil ik dat respect niet meer zien bij mijn spelers. Dit is toch een beetje een test voor ons. Ook voor de spelers individueel is dit een test om te zien hoe ver ze staan. Lyon heeft net als ons aanvallend veel potentie. We mogen hun spitsen geen ruimte laten en de ruimte die wij krijgen benutten."

"Het is mooi dat we zeker zijn van de poules van de Europa League, maar deze groep droomt van een stap hogerop. Dat kan onze ploeg ook een boost geven", aldus Jacobs.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.