Selectie: KV Kortrijk - Anderlecht

VRIJDAG, 31 JULI 2009, 18:21 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond opent Standard tegen promovendus Sint-Truiden het nieuwe seizoen. Anderlecht speelt morgen pas in en tegen KV Kortrijk. Trainer Ariël Jacobs selecteerde een 20-koppige kern.


Jacobs zelf wil de start van het nieuwe seizoen niet missen: "Het is de eerste match van het seizoen, iedereen start op gelijke voet en geen enkele ploeg wil zijn start missen. Er kan van alles gebeuren."

Na de wedstrijd tegen Sivasspor was iedereen vol lof over de ploeg, het was dus de opdracht aan de staf om de spelers terug met beide voeten op de grond te zetten: "Ik heb geen gemakzucht gevoeld op training na de wedstrijd van dinsdag", zegt Jacobs. "Maar ik weet goed genoeg dat voetbal erg onvoorspelbaar is, daarom ook dat ik dinsdag na de wedstrijd meteen de aandacht wou vestigen op de twee volgende matchen : Kortrijk en de terugmatch in Sivas."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Frutos, Gillet, Juhasz, Legear, Polak, Proto, Reynaldo, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme, Wasilewski, Diandy



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.