Van Holsbeeck heeft vertrouwen in spitsen

DONDERDAG, 30 JULI 2009, 11:13 - PurpleTurtle
Anderlecht-Online No Image Found

Een jaar geleden was er nog paniek, maar nu baadt Anderlecht in spitsenweelde. "Het is aangenaam om vast te stellen dat Anderlecht weer drie topspitsen heeft", zegt manager Herman Van Holsbeeck.


"Vorig seizoen waren er twee verschillen met Standard: zij hadden een ijzersterk centraal duo Onyewu-Sarr én spitsen die telkens een beslissende rol speelden. Maar nu schat ik onze aanval De Sutter-Frutos-Suarez-Boussoufa even sterk in als Mbokani-Jovanovic-De Camargo-Dalmat", zegt Van Holsbeeck in Gazet van Antwerpen

"De ontwikkeling van Suarez verrast me niet. Dinsdag was hij weer de Matias die ik in Argentinië ongelofelijke dingen zag doen. Hij was een van de beste jonge spelers die ik ooit bezig zag. En hij heeft nog een onvoorstelbare progressiemarge."

Ook Frutos lijkt weer helemaal in orde. "Hij oogt scherp en gretig. Als hij gespaard blijft van blessures, is hij een absolute topspits, want zijn statistieken zijn indrukwekkend. Of Suarez, Frutos en De Sutter alle drie in de ploeg kunnen staan? Waarom niet? Dat zal zeker wel eens gebeuren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.