Collega's gunnen Jacobs de titel

DINSDAG, 28 JULI 2009, 15:52 - PurpleTurtle
Anderlecht-Online No Image Found

Tien van de zestien trainers uit de Belgische eerste klasse zien de nieuwe play-offs in de Jupiler Pro League niet zitten. Dat blijkt uit een enquête van het weekblad Humo. Meer dan de helft tipt Anderlecht als kampioen.


Toen Humo in zijn jaarlijkse enquête peilde naar de mening van de trainers over de competitiehervorming, lieten tien van hen weten de play-offs niet te zien zitten. Drie trainers toonden zich erg opgetogen over de hervorming, drie anderen zijn er nog niet uit.

Op de vraag wie straks de kampioenenbeker in de lucht steekt, zijn de meningen een stuk verdeelder. Negen trainers tippen op Anderlecht. Slechts zeven kozen Standard.

Roeselare is straks de grote favoriet om te zakken naar tweede klasse. De West-Vlamingen kregen zes stemmen achter hun naam. Moeskroen eindigde tweede met vier stemmen.

De topschutter moeten we volgens de trainers bij Standard zoeken. Dieumerci Mbokani kreeg met negen stuks de meeste stemmen. Tom De Sutter (5) en Wesley Sonck (2) volgen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.