"Jelle beseft niet dat hij contractbreuk pleegt"

MAANDAG, 27 JULI 2009, 15:46 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck heeft op een persconferentie meer uitleg gegeven over de zaak-Van Damme. "Van Damme liet ons tijdens de stage in Portugal weten dat hij weg wou", aldus Van Holsbeeck.


"Hij herhaalde dat zondagavond, na de fandag. Jelle zei ons dat er een bod was van een Engelse ploeg, die bovendien in de Champions League aantreedt."

Na het bewuste artikel in Het Laatste Nieuws vermoedde paars-wit een zet van Standard. "We hebben daarom gebeld met Pierre Francois, maar hij ontkent dat Standard Van Damme een voorstel deed", vertelde Van Holsbeeck.

De Standard-directeur voegde er wel aan toe mocht Van Damme op de markt komen dat Standard dan geïnteresseerd is. "Of Anderlecht wil meewerken in dat geval? Als er een bod komt zoals dat van Everton voor Fellaini, is alles bespreekbaar", zei Van Holsbeeck fijntjes.

"Wij wachten nu nog 24 uur op een officieel bod en dan beslissen we of hij dinsdag in de CL meedoet. Want Jelle beseft eigenlijk niet dat hij nu contractbreuk pleegt", aldus nog de manager.

Bron: VRT



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.