Boussoufa: "Voel overal vertrouwen in goede afloop"

MAANDAG, 27 JULI 2009, 12:42 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa is volledig genezen van zijn kaakbeenbreuk en kan morgen spelen tegen Sivasspor. "Ik voel geen hinder meer", bevestigt Boussoufa in de kranten. "En angst heb ik ook niet meer."


"Verder voel ik me ook helemaal klaar voor Sivasspor", vervolgt Boussoufa. "Tegen Bilbao liep het al aardig, de match tegen Genua zorgde voor bevestiging. Ik weet dat ik nog niet 100% ben, maar veel wedstrijdritme heb ik niet nodig om er te staan."

Tegen Sivasspor zijn de financiële en sportieve belangen enorm groot. "Ik voel overal vertrouwen in een goede afloop. Zeker in de kleedkamer. Het is ook niet zoals vorig jaar, want als het misloopt, kunnen we toch naar de voorronde van de Europa League", weet Boussoufa.

Met zijn toekomst is de Marokkaan momenteel niet bezig. "Er is voorlopig geen concrete belangstelling, waarom zou ik daar dan aan denken? Op dit moment telt maar één ding: ik wil Anderlecht helpen om zich voor de Champions League te plaatsen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.