Anderlecht speelt 1-1 gelijk tegen Genoa

VRIJDAG, 24 JULI 2009, 21:55 - Sporzafanaat

Anderlecht heeft de laatste oefenwedstrijd van deze voorbereiding afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen Genoa. Roland Juhasz scoorde de enige goal voor paars-wit. Frutos maakte zijn wederoptreden.

Ariël Jacobs begon aan de oefenwedstrijd met Silvio Proto in doel en Nicolas Frutos op de bank. Na dik tien minuten spelen opende Anderlecht de score: Wasilewski gooide ver in tot bij Juhasz, die na een één-twee met De Sutter, de bal hard tegen de netten trapte. In de 23ste minuut kon Genoa de bordjes weer in evenwicht zetten. Kharja scoorde de 1-1 met een knal vanop de rand van de grote rechthoek. Net daarvoor ging een vrije trap van Boussoufa nog nipt over.

Tijdens de rust werd Biglia gewisseld voor Gillet. Suarez liet enkele mooie acties zien, maar die leverden geen doelpunt op. Op een half uur voor het einde voerde Jacobs drie wissels door waaronder De Sutter die vervangen werd door Frutos. Het is de Argentijn zijn eerste match voor paars-wit sinds 6 december van vorig jaar. In de 83ste minuut stond het bijna 2-1 in het voordeel van Anderlecht, maar het schot van Frutos werd nog net van de lijn gekeerd.