Genezen Frutos traint vanaf morgen met A-kern

MAANDAG, 20 JULI 2009, 18:59 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Op een druk bijgewoonde persconferentie hebben Nicolas Frutos en manager Herman Van Holsbeeck bekend gemaakt dat de Argentijn volledig genezen is en vanaf morgen opnieuw meetraint met de groep.


"We hebben er alle vertrouwen in dat hij ons evenveel zal bijbrengen als hij dat gedaan heeft in de eerste maanden dat hij hier was", opende Herman Van Holsbeeck. "We hebben de voorbije maanden geen bijkomende aanvaller gekocht omdat we gewacht hebben op de terugkeer van Nicolas. Ook al zat hij op een heel grote afstand van ons, we hebben zijn revalidatie op de voet gevolgd."

Frutos zelf onderging vandaag nog medische tests. "Ik wil zo snel mogelijk spelen. Maar het zal waarschijnlijk nog een tijd duren voor ik weer in topvorm ben. Ik ben maandenlang weggeweest uit de competitie en zal me opnieuw aan het ritme moeten aanpassen. Vervolgens zal het vermoedelijk een paar maanden duren voor mijn twee achillespezen weer even sterk zijn. Ik zal zoveel mogelijk met de groep meetrainen maar nu en dan zal ik wel een recuperatietraining moeten inpassen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.