Jacobs: "Tevreden over de twee wedstrijden"

ZATERDAG, 18 JULI 2009, 23:41 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs was tevreden na het gelijkspel tegen Athletic Bilbao. "De wedstrijd haalde een goed niveau als trainingsmatch", zegt de coach op rsca.be. "De eerste helft hadden we bijna constant het betere spel."


"De 0-2-score die dankzij goals van Suarez en De Sutter na een halfuur op het bord stond, was dan ook heel verdiend. Jammer genoeg slikten we kort voor de rust nog een dom tegendoelpunt. In de tweede helft kwam de vermoeidheid opsteken. Desondanks hadden wij toch nog de betere kansen op de 1-3."

"Ik ben tevreden over de twee wedstrijden die we hier speelden", gaat Jacobs verder. "Het waren twee wedstrijden van een goed niveau. We - de hele staf - sprongen vooral heel goed om met spelers die pas terug uit blessure kwamen."

Zo speelde Mbark Boussoufa de volle negentig minuten. "Het was zijn eerste match, maar Bous heeft zonder problemen de hele partij kunnen afwerken", aldus Jacobs.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.