Jacobs: "Heb vandaag goeie dingen gezien"

ZATERDAG, 11 JULI 2009, 23:55 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht won vanavond met 1-3 van het Tsjechische Slovan Liberec. "Dit was een trainingsmatch en dat was duidelijk te zien", zegt trainer Ariël Jacobs. "We startten het best, maar kwamen toch op achterstand."


"Daarna leken zij het wat over te nemen en scoorden wij. Tegen de logica in, maar zo is voetbal nu eenmaal. Ik heb vandaag goeie dingen gezien, maar ook minder goeie. Het is nu aan ons om op de stage verder te bouwen", weet de coach.

Jacobs zei deze week dat hij heel blij was dat er geen nieuwe geblesseerden bijkwamen tijdens de stage. Dit is nu echter even anders. "Ik had inderdaad beter mijn mond gehouden", zegt hij op de site van Anderlecht. "We zaten eigenlijk enkel met blessures die we voor de stage al hadden, maar nu zijn daar nog Schollen en Kanu bijgekomen. Schollen kreeg een bal op de voet waardoor zijn knie lichtjes getoucheerd raakte en Kanu blesseerde zich gisteren op de training. Er was geen contact, maar hij kwam slecht neer. Wellicht gaat het enkel om een verstuiking."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.