Huwelijk Bernardez groot nieuws in Honduras

WOENSDAG, 8 JULI 2009, 21:48 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In Honduraz was het huwelijk van Victor Bernardez met Wendy Salgado het showbizevenement van het jaar. Wendy Salgado werd in 2007 tot Miss Honduras verkozen. Het koppel gaf een interview weg aan het Nieuwsblad.


“Eigenlijk is onze komst naar België onze huwelijksreis”, aldus het koppel. “Het trouwfeest was fantastisch. Iedereen die ik kende was er en het was één groot feest. Alleen was het een beetje jammer dat Victor de volgende dag naar Anderlecht terug moest keren om te trainen. Zo konden we na het feest niet echt genieten van mekaar.”

Het koppel is blij dat ze in België wat rust vinden want in hun land liggen de fotografen op de loer om het doen en laten van de “Hondurese Beckhams” vast te leggen: “Ik kan me in mijn eigen land niet eens luchtig kleden zoals nu, want overal liggen de fotografen op de loer. In België kunnen we nu eindelijk een rustig leven leiden. Hier kan ik gewoon eens gaan wandelen in het park, dat zal een verrijking zijn.”

De vrouw van Bernardez spreekt enkel Spaans en een beetje Engels, maar daar wil ze snel verandering in brengen: “Eerst wil ik mijn Engels verbeteren en daarna Frans leren en daarna wil ik ook in België werken als fotomodel. Ik ben zeker niet naar hier gekomen om in de keuken te staan voor mijnechtgenoot.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.