Anderlecht laat geen spaander heel van Knokke

ZATERDAG, 27 JUNI 2009, 17:50 - Sporzafanaat

Anderlecht heeft vandaag zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. En hoe, het versloeg eersteprovincialer Knokke met maar liefst 0-11. Kanu nam drie doelpunten voor zijn rekening.

Na vier minuten al kon de Rus Bulykin, die mag vertrekken bij Anderlecht, de score openen. Iakovenko, Wasilewski en Reynaldo dikten verder aan zodat het 0-4 stond bij de rust. In de eerste helft liep er ook een losgebroken hond het veld op. Dierenliefhebber Wasilewski bekommerde zich om het beest.

Na de pauze ging het doelpuntenfestival gewoon verder. Kanu scoorde nog een hattrick, Losada en Suarez maakten er elk nog twee.

Uitslag: 0-11
Doelpunten: 04' Bulykin (0-1), 31' Iakovenko (0-2), 37' Wasilewski (0-3), 40' Reynaldo (0-4), 56' Losada (0-5), 60' Kanu (0-6), 62', Suarez (0-7), 67' Kanu (0-8), 68' Kanu (0-9), 74' Suarez (0-10), 81' Losada (0-11)

1ste helft: Proto, Wasilewski, Juhasz, Beaufleur, Van Damme, Kouyate, Reynaldo, Polak, Chatelle, Iakovenko, Bulykin
2de helft: Cordier, Juhasz, Kruiswijk, Deschacht, Diandy, Kouyate (69' Reynaldo), Sare, Legear, Losada, Suarez, Kanu