Anderlecht op teambuilding in Marche-les-Dames

VRIJDAG, 26 JUNI 2009, 19:00 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht trok vandaag naar de Ardennen waar de spelers een dag teambuilding afwerkten in het trainingscentrum van de para's in Marche-les-Dames. Ariël Jacobs selecteerde een 20-koppige kern.


De nadruk lag vooral op het ontwikkelen van groepsgeest, solidariteit en verantwoordelijkheidszin. Ook stress- en agressiviteitbeheersing in zeer moeilijke omstandigheden zijn heel belangrijk. De spelers werkten in de voormiddag een boswandeling van 8 kilometer af en kregen een initiatie in gevechtstechnieken. In de namiddag volgde er onder meer een afvaart van de Maas in rubberbootjes.

Lucas Biglia, die pas terug in België is, was niet van de partij en werkt ondertussen een individueel programma af. Ook Guillaume Gillet (nek), Nemanja Rnic (rug), Ondrej Mazuch (ontsteking kniepees) en Tom De Sutter (bil) bleven in Brussel.

Aanwezige spelers: Bulykin, Chatelle, Cordier, Deschacht, Diandy, Kanu, Reynaldo, Iakovenko, Juhasz, Kouyate, Kruiswijk, Legear, Losada, Polak, Proto, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme, Wasilewski



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.