Boussoufa onzeker voor CL-voorronde

VRIJDAG, 26 JUNI 2009, 08:16 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Over een maand moet Anderlecht zijn eerste Champions League-voorronde spelen. Maar het is nog onzeker of Mbark Boussoufa, die tegen Standard een dubbele kaakbeen breuk opliep, dan zal kunnen spelen.


"Er was een herstel van 8 weken vooropgesteld", zegt trainer Ariël Jacobs in Het Laatste Nieuws. "Tijdens die 8 weken mag er niks misgaan, anders loopt hij het risico dat hij voor drie maanden out is. Voor de stage (6-12 juli) ondergaat hij nog een radiografie. Als er dan nog ook maar de lichtste twijfel is, nemen we geen risico en gaat hij niet mee."

"Maar zelfs als hij wel mee op stage kan vertrekken, blijft het opletten. Hij zal dan alles kunnen doen, behalve wedstrijden spelen", zegt Jacobs. "Voorlopig moet hij nog alle contact vermijden. Op dit moment mag hij zelfs nog niet lopen, omdat de schokken nefast kunnen zijn voor zijn kaak. Hij moet zich dus beperken tot fietsen en aquatraining."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.