Chatelle: "Verplicht om revanche te nemen"

WOENSDAG, 24 JUNI 2009, 15:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Door het missen van de titel moet Anderlecht nu twee Champions League-voorrondes afwerken. Dat betekent dat paars-wit er al vroeg helemaal moet staan. Iets wat Thomas Chatelle zeer goed beseft.


"Eind juli en begin augustus staan voor ons de belangrijkste wedstrijden van het seizoen op het programma", weet hij. "We hebben maar vijf weken om zo dicht mogelijk bij ons beste niveau te zitten. Het is vroeg, maar het moet."

"We zijn onszelf verplicht om revanche te nemen", vervolgt Chatelle in Sudpresse. "Ik kan alleen hopen dat alle spelers daar zo over denken. Laten we duidelijk zijn: we hebben het recht niet meer om onze doelen te missen. Ondanks onze 77 punten die we vorig seizoen wisten te verzamelen, bleven we met lege handen achter ..."

"In vergelijking met vorig seizoen hebben we nu een groot voordeel : we hebben al een heel seizoen samen gespeeld. We hebben niet meer het excuus dat het een nieuwe groep is", aldus Chatelle.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.