Vanden Stock: "Altijd redelijk optimistisch gebleven"

DINSDAG, 23 JUNI 2009, 17:21 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag verlengde BNP Paribas Fortis zijn contract als hoofdsponsor van Anderlecht. De onderhandelingen sleepten wel enige tijd aan. "Ik geef toe dat ik even ongerust ben geweest" zegt Roger Vanden Stock.


"Niemand wist immers hoe alles zou uitdraaien. Toch ben ik altijd redelijk optimistisch gebleven. En met reden. Ik kon me immers niet inbeelden dat er een einde zou komen aan een samenwerking die al 28 jaar duurt. Dit geldt trouwens ook voor de toekomst. Het is net als met de landstitel, we gaan voor de 30!"

Welk bedrag de hoofdsponsor in Anderlecht investeert, wilde Roger Vanden Stock niet kwijt. "Bedragen noemen is niet onze politiek en evenmin die van de bank." Geschat wordt dat zijn club tussen 3 en 4 miljoen euro ontvangt.

Vanden Stock herhaalde ook nog eens dat de topprioriteit voor zijn club de bouw van een nieuw stadion is. Volgens de voorzitter evolueert het dossier positief en zal er op het gepaste moment over worden gecommuniceerd. Het geld dat nieuwe aandeelhouders zullen inbrengen zal hoe dan ook gebruikt worden voor bakstenen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.