'Meneer Constant' stuurde Mister Michel terug

DINSDAG, 23 JUNI 2009, 15:56 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Opgemerkte gast gisteren bij de voorstelling van de kalender was Michel Verschueren. Profliga-preses De Witte wilde Verschueren met de nodige eer te verwelkomen, maar kreeg daar nauwelijks de tijd voor.


"Als ze me het woord niet geven, zal ik het zelf nemen", zo stond Verschueren al fier als een pauw recht. "Ik ben hier nog, mijn vrouw heeft me gered", speechte hij met luide stem. "Had ze me een kwartier later gevonden, dan was ik dood. Zeven dagen lang lag ik in coma, was ik op weg naar hierboven. Er moest zelfs niet meer over geklapt worden."

"Sint-Pieter deed zelf de poort open. Ik zag Raymond Goethals en Constant Vanden Stock zitten aan een tafeltje, ze waren bezig over het Belgisch voetbal, pionnetjes aan het zetten. "Kom binnen", wenkte Raymond Goethals. "Nee, jij moet terug naar Anderlecht", gebaarde Vanden Stock. Zoals altijd heb ik uiteindelijk naar mijn voorzitter geluisterd..."

Verschueren werd voor zijn meeslepend betoog op een daverend applaus onthaald.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.