Mazuch wil zijn carrière een nieuw elan geven

DINSDAG, 23 JUNI 2009, 09:03 - sinibaldi
Anderlecht-Online No Image Found

De komst van Ondrej Mazuch op huurbasis is zo goed als afgerond. Gisteren legde de Tsjech medische testen af en vandaag zal hij zijn éénjarig-contract tekenen met optie tot definitieve aankoop.


"Ik ben blij dat ik mijn carrière een nieuw elan kan geven. Bij Fiorentina zat ik op een zijspoor", zegt de 20-jarige verdediger in Het Nieuwsblad.

"Fiorentina was eigenlijk geen goeie keuze. Als 17-jarige was ik wat te jong om bij een Italiaanse topclub terecht te komen. Vanzelfsprekend heeft de aanwezigheid van mijn landgenoten Zitka en Polak mijn keuze beïnvloed. Ik heb ook met Vlcek gesproken en hij had mij een zeer mooi beeld van de club gegeven. En ik heb het palmares van de club eens bekeken: indrukwekkend!"

"Geleidelijk aan wil ik me in de basis spelen, mijn beste positief is centraal achterin, maar als het moet kan ik de ploeg ook helpen op links of rechts."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.