Verloren titel nog niet verteerd in Astridpark

VRIJDAG, 19 JUNI 2009, 11:56 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht begon gisteren met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar de verloren titel tegen Standard ligt nog altijd zwaar op de maag. Trainer Ariël Jacobs was erg zwijgzaam tegen de pers.


"Het is jullie taak om kranten te vullen en mijn taak om training te geven", was het enige dat hij kwijt wilde. Tegen zijn spelers zei hij: "We moeten de verloren titel vergeten. Het belangrijkste is niet het verleden, maar wel vandaag en de toekomst. Door nog harder te werken, zullen jullie nog beter worden."

Ook bij de Anderlecht-spelers is de titelstrijd nog niet verteerd. "Iedereen is er inderdaad nog mee bezig en nu komt alles opnieuw naar boven", zegt Olivier Deschacht in Het Nieuwsblad.

Ook Tom De Sutter moest bekomen. "We moeten onthouden dat we geen slecht seizoen speelden. Met 77 punten ben je normaal kampioen. Het bestuur geeft ook het vertrouwen aan de huidige spelerskern. We moeten geloven in de CL-kwalificatie. Anders moeten we er niet eens aan beginnen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.