Blessurenieuws

DONDERDAG, 18 JUNI 2009, 22:06 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag trainden de spelers voor het eerst weer na de vakantie. Ariël Jacobs kon door de vele afwezigen en geblesseerden niet over de volledige kern beschikken. Gillet en Chatelle trainden deels individueel.


Guillaume Gillet sukkelt met een irritatie op de zenuwwortel vanuit de nek naar de arm. Thomas Chatelle sukkelt dan weer met een ontsteking van een pees aan de voetzool. Lucas Biglia is nog steeds in Argentinië. De middenvelder heeft hoge koorts en ligt met griep in bed. Hij zal bijkomende onderzoeken ondergaan in het ziekenhuis.

Nemanja Rnic sukkelt met een blokkage van de rug en kreeg verzorging. Jan Polak (neusbreuk) trainde wel, maar niet voluit. Victor Bernárdez wordt pas op 1 juli opnieuw in België verwacht. Mbark Boussoufa (kaakbeenbreuk) mag tot 30 juni geen enkele activiteit uitvoeren.

Nicolas Frutos (achillespees), Sébastien Bruzzzese (schouder) en Daniel Zitka (enkel) revalideren. Vrijdag en zaterdag staan er fysieke en medische testen op het programma.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.