Vakantie voorbij voor Anderlechtspelers

DONDERDAG, 18 JUNI 2009, 08:46 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De vakantie zit er nu ook op voor de spelers van Anderlecht. Vandaag moeten ze om 8.30 uur aanwezig zijn voor de eerste veldtraining om 10 uur. Vrijdag en zaterdag staan er testen op het programma.


Trainer Ariël Jacobs zal echter nog niet kunnen beschikken over de volledige kern. Nicolas Frutos zal niet voor 15 juli terugkeren uit Argentinië. Boussoufa herstelt nog van een dubbele kaakbeenbreuk en zal niet mee trainen, net als Zitka (enkel) en Bruzzese (schouder). Bernardez zal er na interlands pas op 29 juni bij zijn. Op 26 juni trouwt hij.

De uitgeleende Kanu, Proto en Kouyate keren terug. Siani (pubalgie) is nog drie maanden out. De Tsjech Ondrej Mazuch pikt waaarschijnlijk in de tweede week aan. Dmitri Bulykin zal zich vandaag ook melden maar wil vertrekken. "Ik wil niet nog een heel jaar in de tribune zitten. Ik wil een oplossing. Niet in België, Duitsland spreekt me wel aan", aldus de Russische spits. (HNB)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.