Craig Dolby naar Tottenham Hotspurs

VRIJDAG, 12 JUNI 2009, 17:33 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Een halve maand voor het begin van het tweede Superleague Formula seizoen zit Anderlecht zonder piloot. Craig Dolby, de coureur die vorig seizoen voor paars-wit reed, trekt immers naar Tottenham Hotspur.


"Ik had er echt geen hoop meer op, het seizoen begint immers over goed twee weken", vertelt Dolby aan autosport.be. "Tot ik dan deze week telefoon kreeg van Alan Docking. ’Of ik in zijn wagen wou rijden voor Tottenham?’ Zoiets kan ik natuurlijk niet weigeren."

Vorig jaar eindigde Dolby als zesde met de Anderlecht-wagen. "Ik vind het zeer spijtig. Ik voel me thuis in België. Ik had zo hard gehoopt dat ik uiteindelijk bij Astromega kon rijden, zodat ik deze keer met Anderlecht voor de titel kon gaan. Maar er kwam maar geen akkoord en nu heb ik dus een aanbod gekregen dat ik echt niet kan weigeren."

De Brit hecht veel belang aan het contact met de fans. "Ik heb mijn trouwste Anderlecht fans reeds persoonlijk op de hoogte gebracht want ik wilde niet dat zij het nieuws in de pers moesten lezen! In alle geval hebben ze mij verzekerd dat ze nog steeds zullen supporteren voor mij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.