"Sommige fans durfden zich nauwelijks te laten horen"

DONDERDAG, 11 JUNI 2009, 11:06 - mathh
Anderlecht-Online No Image Found

Zoals al vroeger werd aangekondigd wilt Anderlecht de sfeer boosten en rekent daarom op het nieuwe sfeervak A2. Een van de 633 plaatsen zal een prijskaartje hebben van zo’n 280 euro.


Hoofd van dit project Eddy Spinnoy, legt uit: “Tot nu toe kwam de opwinding het vaakst vanuit tribune 4, waar Mauves Army zich groepeert. Elders zijn andere Anderlecht-fans die zich willen laten horen verspreid en durven nauwelijks lawaai maken, van angst om mensen te storen die de match in alle rust willen bekijken.Bij de leiders van de club ontkiemde dus het idee om deze sympathisanten samen te brengen op eenzelfde plaats: A2.

“Deze plaats biedt werkelijk veelvoudige voordelen. Zo staat deze aan de andere kant van de huidige kop en zal zo een harmonieuze verdeling van decibels toestaan. Vervolgens bestaat 90% van dit deel uit niet-abonnees. Er zullen dus zo weinig mogelijk mensen moeten verhuizen om de nieuwkomers te verwelkomen. Ten slotte bevindt dit deel zich onder het dak, wat een gewelddige weerklank biedt.” Verklaart de sales manager aan Foot Magazine.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.