Anderlecht scout Argentijnen en Marokkanen

DONDERDAG, 11 JUNI 2009, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De transferactiviteit lijkt bij Anderlecht stilaan los te barsten. Manager Van Holsbeeck vertrekt vrijdag naar Argentinië om verdedigers Spolli en Insaurralde te bekijken. Philippe Colin scoutte de Marokkanen Benatia en Zemmama.


Volgens HLN staan Spolli (26) en Insaurralde (24) het dichtst bij een transfer. Anderlecht volgt beide spelers al enige tijd en dat Van Holsbeeck hen nu zelf gaat bekijken, wijst er volgens de krant op dat het zeer serieuze pistes zijn. Bovendien zouden de verdedigers, die allebei uitkomen voor Newell's Old Boys, financieel haalbaar zijn.

General-manager Colin was dit weekend dan weer een aandachtig toeschouwer tijdens de interland Marokko-Kameroen. Hij was daar om de prestatie van Mehdi Benatia te beoordelen. Benatia is een 22-jarige centrale verdediger die in Frankrijk voor Clermont Foot uitkomt. Tegen Barcelonaspits Eto'o speelde hij een sterke wedstrijd. Tijdens deze wedstrijd speelde ook Marouane Zemmama (25) zich in de kijker. Zemmama is een offensieve middenvelder die onder contract ligt bij het Schotse Hibernian. Zijn speelstijl doet wat denken aan die van Hassan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.