Boussoufa droomt van samenspelen met Ruiz

DONDERDAG, 4 JUNI 2009, 13:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa lijkt niet langer te treuren om de verloren landstitel. De Marokkaan spreekt al van volgend seizoen en wil erg graag blijven. "Maar er moet wel versterking komen. Ik hoop vooral dat Bryan Ruiz naar ons komt."


"Ik zou supergraag met hem samenspelen", zegt Boussoufa in Het Nieuwsblad. "Of we samen in één ploeg kunnen? Met Hassan lukte dat toch ook. Nee, Ruiz zou super zijn voor Anderlecht."

Momenteel herstelt de aanvallende middenvelder van een gebroken kaakbeen. "Ik heb eigenlijk nog geluk gehad", zo kijkt hij terug op de botsing met Standardkeeper Bolat. "Mocht het kaakbeen verschoven zijn, was ik wellicht drie maanden out." Momenteel heeft Boussoufa een plaat in zijn kaakbeen om alles op zijn plaats te houden. Hiervoor werden vier tanden getrokken. "In het begin was alles héél dik. In de spiegel kon ik merken hoe ik er later uit zal zien."

Als alles goed verloopt, is Boussoufa eind juli weer helemaal fit en klaar om Anderlecht door de voorrondes van de Champions League te leiden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.