Mogelijke tegenstanders CL bekend

DINSDAG, 2 JUNI 2009, 10:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het is nu ook officieel dat Anderlecht bij de loting voor de derde voorronde van de Champions League reekshoofd is. Paarswit kan Twente, Sparta Praag, Dinamo Boekarest, Dinamo Moskou of Sivasspor treffen. De loting is op 17 juli.


In de voorronde van de vernieuwde Champions League wordt de onderverdeling gemaakt tussen kampioenen en niet-kampioenen. Als niet-kampioen kan Anderlecht dus geen kampioen ontmoeten op weg naar de poules.

Als Anderlecht de derde voorronde overleeft, wacht in de vierde en laatste een zwaardere tegenstander. Anderlecht is dan geen reekshoofd meer en de mogelijke tegenstanders heten dan Arsenal, Atletico Madrid, Fiorentina, Lyon en Stuttgart.

Derde voorronde, pot 1: Anderlecht, Celtic (Sch), Panathinaikos (Gri), Sjachtjar Donjetsk (Oek) en Sporting Lissabon (Por).

Derde voorronde, pot 2: Dinamo Boekarest (Roe), Dinamo Moskou (Rus), Sparta Praag (Tsj), FC Twente (Ned) en Sivasspor (Tur).



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.