Lyon-RSCA: 1-1

WOENSDAG, 28 JULI 2004, 20:36 - Skyhawk

Anderlecht speelde 1-1 gelijk tegen Lyon. Een iets of wat matte prestatie, aangezien Lyon slechts één helft met zijn sterkste ploeg speelde.

Anderlecht lag onder in de eerste helft. Juninho domineerde het middenveld en zette de Franse aanvallen op. Aan de rust stond Anderlecht op achterstand: 1-0.Govou scoorde na 34 minuten toen Van Steenberghe de bal slecht ontzette.
Lyon starte in de tweede helft met zijn B-ploeg. Jestrovic kon al snel met het hoofd gelijk maken. Daarna kwam Lyon nog wat opzetten, maar het bleef 1-1.

Lyon eerste helft: Coupet, Réveillère, Caçapa (cap), Abidal, Berthod, Essien, Juninho, Govou, Malouda, Frau, Elber
Lyon tweede helft: Coupet, Gomez (cap), Sartre, Hima, Truchet, Balmont, Clément, Govou, Bergougnoux, Viale, Benarfa
RSC Anderlecht: Van Steenberghe, Kompany, Desacht, Baseggio (cap), Hasi Wilhelmsson, Zetterberg, Zewlakow, Mpenza, Jestrovic, Tihinen