Broos over het nieuwe seizoen

DONDERDAG, 22 JULI 2004, 18:32 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Hugo Broos vertoeft momenteel met zijn Anderlecht in Nederland. Tijdens de stage had hij even tijd voor een interview. "Alles gaat goed met Anderlecht", dat vertelt Broos aan de pers.

"Buiten Seol, Legaer en de geblesseerden kan ik eindelijk over de ganse groep beschikken. Na de het afwerken van het fysieke gedeelte gedurende 2 weken kunnen we nu het accent leggen op de taktiek en de automatismen."

Anderlecht zal ook de 4-4-2 behoude die zijn kracht bewezen heeft het vorig seizoen. Maar daarom zullen de spelers niet dezelfde zijn.

"Op papier zijn we sterker geworden. Het bestuur heeft erg goed gewerkt. Ik hoop dat ik deze kern kan behouden en zoek nog een sterke linksachter, helaas zijn die dun bezaaid. Ik voel nu totaal geen druk. Vorig jaar was de titel een kwestie van leven of dood."
Wat denkt Broos van de concurrentie? "Brugge kan op het elan van de recente tweede ronde doorgaan. Genk en Gent zie ik als serieuze outsiders."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.