Jestrovic met Servië naar Japan

DINSDAG, 6 JULI 2004, 07:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De Anderlecht-spelers legden vorige week al de medische tests af en trainden in afzonderlijke groepjes, maar gisterenvoormidag kwamen ze voor het eerst samen op de grasmat. Hugo Broos telde 22 spelers.

Daarbij ontbraken naast Seol, Aruna en Traoré (interlandverlichtingen) ook Wilhelmsson (vakantie tot 15 juli na EK-verplichtingen) en Kolar (revaliderend na knieblessure en nog maanden out).
Jestrovic was er wel, maar vertrekt woensdag alweer voor een week met de Servische nationale ploeg naar de Kirin Cup in Japan. Hij speelt er tegen Slovakije en Japan. "Ik heb de intentie om in Anderlecht te blijven", zei hij na zijn mislukte transfer naar Besiktas. "En ik denk niet dat die interlands mijn voorbereiding zullen verstoren, want op de fysieke tests eindigde ik als tweede beste na Lovre."

De jongeren Helings, McDonald en Calencov testen bij respectievelijk Middlesborough, Feyenoord en Heerenveen. Broos verwelkomde met Mbo Mpenza en Fabrice Ehret twee nieuwkomers. "Ik ben tevreden over de aankooppolitiek", zei hij. "Al zal ik me dit keer bij de start van de competitie niet vastpinnen aan beloftes over spektakel. We gaan voor een goed resultaat, de rest zien we wel."

Anderlecht speelt mrgen een eerste oefenmatch in Wolvertem.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.