Trainingen worden vandaag hervat

VRIJDAG, 2 JULI 2004, 11:32 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag vindt de eerste training voor het nieuwe seizoen plaats bij de landskampioen. De eerste 2 dagen staan er vooral fysieke tests en trainingen op het programma, maandag traint de voltallige groep voor het eerst samen.


Mbo Mpenza en Fabrice Ehret zullen de nieuwe gezichten zijn op het trainingsveld. Enkele basisspelers worden tijdelijk vrijgesteld van de training, omdat zij interlandverplichtingen hebben.

Zo zal Hugo Broos tijdens de eerste 2 weken van de voorbereiding geen beroep kunnen doen op Ki-Hyeon Seol. Sinds dinsdag is de Zuid-Koreaan op oefenkamp met zijn land in de aanloop naar de Asian Cup in China, die op 17 juli start. Als Zuid-Korea op dat tornooi zijn favorietenrol kan waarmaken, zal Seol pas naar België terugkeren wanneer Anderlecht al zijn eerste competitiematch heeft afgewerkt, op 6 augustus tegen Moeskroen.

Christian Wilhelmsson, die met Zweden het EK speelde, krijgt vrijaf tot 15 juli. Aruna Dindane speelt zondag met Ivoorkust in Kameroen in een kwalificatiematch voor het WK 2006. En Lamine Traoré treedt zaterdag met Burkina Faso in Zuid-Afrika aan. Zij worden beiden midden volgende week in Anderlecht terug verwacht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.